Poiana Brasov – weekend de iarna

Poiana07_2064Poiana Brasov a fost si va ramane pentru multa vreme cea mai tare statiune montana din Romania si cand spun asa ceva ma bazez pe faptul ca nicaieri in tara infrastructura turistica nu e atat de bine pusa la punct!

Sporturi de iarna

Fie ca-ti place ski-ul, snowboard-ul sau pur si simplu sa te dai cu sania, exista conditii pentru toata lumea. Ca dificultate partiile sunt pentru toata lumea: Bradul pentru neinitiati, Drumul Rosu pentru incepatori si restul partiilor pentru cei cu ceva experienta intr-ale sporturilor de iarna. Transportul pe cablu este unul din punctele forte ale acestei statiuni, la fel ca si posibilitatile de cazare (destul de scumpe ce-i drept dar cu conditii pe masura). In 2007 inchirierea unui echipament complet de snowboard costa 40 Lei/zi, pretul fiind cu 5 Lei mai mare decat in Busteni sau Predeal; aceeasi situatie se regasea si pentru echipamentele de ski.

Posibilitati de distractie

In cazul in care sporturile de iarna nu sunt pentru tine, garantez ca nu te vei plictisi in Poiana. Intotdeauna poti inchiria o sanie (pentru 10 Lei/zi) ca sa-ti aduci aminte de copilarie pe derdelusul de la baza partiei Bradul. De asemenea, in orice anotimp alege o plimbare cu ATV-ul sau poti sa urci (pe jos sau cu telecabina) pe varfurile Cristianul Mare si Postavarul – te vei bucura de privelisti super (nu uita sa te imbraci bine fiindca sus e sensibil mai rece decat la baza muntelui)!

Cat timp este zapada, atmosfera in statiune este destul de animata datorita numarului mare de turisti, a teraselor si a muzicii ce se aude la baza partiilor. Seamana oarecum cu litoralul din timpul verii.

Click aici pentru Galerie foto Poiana Brasov

Pin It
loading...
Cale curenta:

One thought on “Poiana Brasov – weekend de iarna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *