A inceput sezonul ofertelor Early Booking pentru vara lui 2016

early-booking-2016Agentiile de turism din Romania au lansat ofertele turistice pentru vara anului 2016 si, odata cu acestea, si promotiile de tip „early booking” sau „first minute”.

Ca de obicei, reducerile vehiculate sunt destul de substantiale si ajung si pana la 50% la anumiti operatori, pentru cateva destinatii selectate. Desigur, toate agentiile de turism anunta reduceri de „pana la X%” insa ofertele cu discountul anuntat sunt foarte putine.

 

Ce ne ofera agentiile de turism pentru rezervarile early booking

reduceri first minute 2016 christian tourAgentia Christian Tour a publicat pe site oferte cu pana la 50% reduceri pentru inscrierile timpurii la destinatiile grecesti, care sunt specialitatea casei. Sejururile in Turcia pot fi achizitionate cu reduceri promotionale de pana la 40% iar cele pentru Spania pot ajunge la preturi cu pana la 25% mai mici.

Operatorul Mareea a publicat oferte cu pana la 35% reduceri la sejururi in Romania, Bulgaria, Spania, Grecia si Turcia. Aceste reduceri pot fi accesate daca pachetele turistice sunt achitate integral pana la sfarsitul lunii februarie.

Si Paralela 45 anunta reduceri timpurii care culmineaza cu discount-ul magic de „pana la 50%” la charterele din Antalya.

Ofertele celor de la Eximtur par ceva mai modeste, acestia limitandu-se la a oferi pana la 30% reducere pentru cei care doreste sa mearga la Marea Neagra, pe plajele din Romania!

Daca sunteti hotarat sa mergeti intr-o anumita destintatie si aveti posibilitatea planificarii din timp a concediului, ati putea obtine o reducere substantiala prin sistemul early booking, chiar daca ofertele nu sunt cu discounturi de 50% dupa cum se lauda agentiile!

Pin It
loading...
Cale curenta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *