Actiunea „Revigorarea turismului romanesc”

viziteaza_romania_devacantaIncepand cu sarbatorile de Paste si continuand mai apoi cu ziua de 1 Mai, am observat un interes deosebit al autoritatilor romane pentru promovarea turismului romanesc. Prin grija ministrului Elena Udrea au fost organizate diferite evenimente menite sa atraga turistii romani in zone ca Bucovina sau litoralul romanesc.

Chiar daca sumele cheltuite pentru concertul lui Goran Bregovic si pentru publicitate au fost destul de consistente, consider ca astfel de actiuni sunt binevenite. Pana la urma si ceilalti ministri ai turismului au avut la dispozitie bugete similare insa prea putin vizibile au fost rezultatele cheltuirii acelor bani.

In niciun caz nu sunt un sustinator al stimabilei prezente blonde de la Palatul Victoria insa cred ca rezultatele actiunilor initiate de ea se vor vedea pe termen lung. Benefica va fi si realizarea clipului publicitar impreuna cu mesajul „Land of choice” (chiar daca nu pare cel mai inspirat); de prea multe ori am vazut pe CNN sau Eurosport reclame la tari cel putin obscure ca Armenia sau Azerbaidjan. Nu mai spun de reclamele tarilor care chiar conteaza in industria turismulu, cum ar fi Grecia, Croatia sau India.

Daca in aceasta prima faza s-a pus accentul de Bucovina si litoralul Marii Negre, sunt convins ca se va continua si cu alte zone ale Romaniei care merita cu adevarat sa fie popularizate. Astept cu nerabdare sa vad urmatoare actiune.

Pin It
loading...
Cale curenta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *