Partie noua de schi Gura Humorului

partie_schi_gura_humoruluiCu putin timp in urma autoritatile locale din Gura Humorului (Suceava), alaturi de reprezentanti ai Guvernului Romniei,au inaugurat partia de schi din localitatea mentionata.

O noua atractie turistica in zona

Desi nu ducea lipsa de obiective turistice, zona din jurul orasului sucevean va beneficia de acum incolo si de o partie moderna de schi. Cu o lungime de aproximativ 1,5 m si un telescaun de 1300 m (potrivit autoritatilor), noua partie va beneficia de o instalatie cu cinci tunuri de producere a zapezii, un sistem modern de ticketing si nocturna. Cu o diferenta de nivel de 283 metri, partia este considerata ca fiind de dificultate medie.

Inaugurare inedita

La festivitatile de deschidere atentia a fost indreptata mai mult catre personalitatile invitate decat la partia in sine. Doamna Elena Udrea a facut deliciul ziaristilor (probabil si al localnicilor) iar Ministrul Finantelor, domnul Sebastian Vladescu, a demonstrat in fata camerelor de vederi ca este un bun schior, aratandu-ne cateva cristiane executate foarte bine :). Totusi cel mai interesant moment a fost sfintirea partiei facuta de preoti din mersul telescaunului. Trecand peste penibilul situatiei, partea buna a fost ca s-a creat o foarte intensa mediatizare a evenimentului. Sper doar sa mai fie si frig in iernile ce vor veni, ca sa ne putem bucura si de aceasta partie. In curand voi reveni cu o galerie foto.

Pin It
loading...
Cale curenta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *