Portul Constanta ramane si in 2016 pe harta companiilor de croaziere

Croaziere MSC OperaSezonul croazierelor in portul Constanta va incepe pe data de 28 martie, cand va acosta nava Opera a operatorului MSC.  In total, in 2016, romanii vor primi vizita a 22 de vase de croaziera.

Este important ca Romania se mentine pe harta marilor companii de croaziere insa este pacat ca numarul acostarilor din acest an va fi mai mic decat in 2015. Anul trecut, in Constanta au debarcat 35.000 de turisti cu un numar de 35 de nave.

Vasele care vor vizita portul Constanta apartin companiilor MSC (cu navele Opera si Lirica), Costa Crociere (cu nava Neoromantica) si, in premiera, Star Clipper Ltd. cu velierul de lux Royal Clipper.

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime a facut publice si aceste informatii printr-un comunicat de presa in care s-au mai precizat si urmatoarele: “Dupa cum se observa, se mentine tendinta sosirii in Marea Neagra a pasagerelor de capacitate mare, cele mai multe din generatia noua, cu servicii de calitate si multiple facilitati la dispozitia turistilor dar in contextul actual, sezonul 2016 se anunta a fi atipic, din punct de vedere al sosirilor pentru aceste categorii de nave, dar noi continuam eforturile pentru atragerea companiilor de croaziera si a turistilor in Portul Constanta”.
Sursa: Agerpres

Pin It
loading...
Cale curenta:

One thought on “Portul Constanta ramane si in 2016 pe harta companiilor de croaziere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *